Basisschool De Vijf-er

Basisschool de Vijf-er staat in de wijk de Vijfhoek in Deventer en is een katholieke basisschool. Wij streven naar een optimaal schoolklimaat waarin kinderen en ouders zich prettig voelen. Onze school bevordert zelfstandigheid, koppelt daaraan zelfverantwoordelijkheid, heeft samenwerking hoog in het vaandel staan en werkt aan een optimaal resultaat voor ieder kind. Dat resulteert in acht jaar schoolplezier!

Lees verder

Coronavirus
Op dit moment is onze basisschool gesloten tot en met maandag 6 april in verband met het coronavirus. Voor de leerlingen hebben wij zoveel mogelijk thuiswerk mogelijk gemaakt voor het onderhouden en herhalen van de eerder aangeboden lesstof. De communicatie tussen de ouder(s)/verzorger(s) en de leraren verloopt per mail en indien gewenst is er telefonisch contact. Basisschool de Vijf-er is op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00u en 14.00u. Daarnaast kunt u ons bereiken via de mail: 

vijf-er.administratie@stichtingquovadis.nl

 

Alle gemaakte afspraken voor deze periode zijn komen te vervallen. Op het moment dat de basisscholen weer open gaan worden deze afspraken opnieuw ingepland. Ouders die in deze periode een intake hadden staan worden verzocht hiervoor, na openstelling van onze basisschool, een nieuwe afspraak te maken.

Als een vis in de Vijf-er

We willen een sfeer scheppen waarin we elkaar accepteren en respecteren. Waarin iedereen zich veilig en welkom voelt.

Agenda
Zomervakantie

Leren is een sociaal proces: je leert van elkaar en met elkaar

Ons schoolklimaat wordt gekenmerkt door veiligheid en respectvolle omgangsvormen

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences