Nieuws

MIMIK

Groep 7B van basisschool de Vijf-er is de leukste klas van Deventer. 

In de eerste schoolweek hebben de leerlingen van groep 7B zelf klassenregels bedacht, om de leukste klas van Nederland te worden. Zij hebben respect voor elkaar, helpen elkaar en vertrouwen elkaar! In groep 7B werken ze hard, is het ook ontzettend gezellig en ze doen leuke dingen.

Ze hebben de wedstrijd van de leukste klas niet gewonnen, maar MIMIK nodigt groep 7B wel uit om naar de film te gaan en de opening van dit nieuwe theater te vieren.

22 septemberLees verder
First Lego League

Dit jaar is het thema van de First Lego League: RePlay

 

De afgelopen jaren hebben leerlingen uit groep 7 en 8 deelgenomen aan deze First Lego League. Dit schooljaar zullen wij de leerlingen uit de groepen 3 t/ 6 eveneens betrekken bij deze super mooie activiteit. Binnenkort volgt er meer informatie!

11 septemberLees verder
Schoolreisjes

De afgelopen twee weken hebben onze leerlingen genoten van de jaarlijkse schoolreisjes. Door het coronavirus zijn deze verplaatst naar de maand september. Fijn dat het nu alsnog is gelukt om samen op pad te gaan.

De leerlingen uit groep 3 en 4 zijn naar Monkey Town in Almelo geweest. De groepen 5 hebben een bezoek gebracht aan het Dolfinarium in Harderwijk en de groepen 6 zijn naar Ouwehand Dierenpark in Rhenen geweest. Onze leerlingen uit de groepen 7 en 8 hebben genoten van hun dag in het Avonturenpark in Hellendoorn.

 

De leerlingen uit groep 1 en 2 hebben eind september een kleuterfeest op onze basisschool!

11 septemberLees verder

Als een vis in de Vijf-er

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren